Tennislessen

Vanaf het nieuwe lesseizoen, die in de eerste week van april 2018 zal starten, zal het schema voor de lessen er als volgt uitzien (bij voldoende deelname):

• Maandagavond: Lawrence Beijer
  • Dinsdagavond: Lawrence Beijer
  • Donderdagavond: Lawrence Beijer
  • Vrijdagmiddag voor de jeugd (Lawrence Beijer)
  • Vrijdagavond tot 19:00 uur:  Lawrence Beijer

• Voor senioren €45 per les.
  • Voor jeugd blijft de maandelijkse afschrijving van €7,50 gehandhaafd.

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Lawrence Beijer. In 2006 heb ik mijn licentie behaald voor tennisleraar en sindsdien heb ik les gegeven bij:

• LTV Voorwijk (2006-2013)
  • DTC Dedemsvaart (2013-2014)
  • TV Stedeke (2013-2018)
  • TC Bentelo (2017)
  • TV Mariaprochie (2018)

Met ingang van heden ga ik de tennislessen verzorgen bij tennisvereniging Albergen. In nauwe samenwerking met de vereniging gaan we proberen om de ingeslagen weg omhoog nog meer impuls te geven! Mijn eerste ervaringen met de vereniging zijn erg positief en hoop een leuke en lange samenwerking aan te gaan!!

DOELSTELLING
Mijn doelstelling is om spelers, op welk niveau dan ook, beter te maken op een prettige, maar wel fanatieke manier. Naast het leren en verbeteren van vaste slagen is er ook ruimte voor het doceren van de nieuwste inzichten op technisch en tactisch gebied. Voor zowel jong en oud geef ik training op maat.

Mijn doelstellingen voor TV Albergen:
Zowel jeugd als senioren in Albergen en omgeving enthousiast maken voor tennis, hen zo mogelijk lid laten worden van TV Albergen, en op die wijze een gezonde toekomst voor de vereniging te  bewerkstelligen.
Dit wil ik bereiken door middel van schooltennis, inloop avonden, kennismakingscursussen en reguliere groepstrainingen.
Ook wil ik trachten de competitieteams door middel van gerichte trainingen naar een hoger niveau te tillen.

Zelf ben ik met tennis begonnen op 8- jarige leeftijd. Natuurlijk heb ik ook eerst les genomen om vervolgens toernooien en competitie te gaan spelen. Samen met mijn tennisvriendjes heb ik in mijn jeugd vele uren op de baan doorgebracht. Op dit moment ben ik voornemens om zoveel mogelijk mee te spelen in het eerste herenteam van jullie vereniging TVA. Mijn speelsterkte is 3 enkel en 4 dubbel.

Mocht je nog vragen hebben over het lessen of ideeën over bepaalde zaken of alleen of met je tennispartners training willen volgen, stap dan gerust op mij af. Ook kun je een mail sturen naar onderstaand email adres. Ik hoop jullie te ontmoeten bij tennisvereniging Albergen!

Lawrence Beijer

0546 - 442014