Jouw stem is geld waard voor TVA!

19 maart 2019

We willen komend seizoen graag een VIERDE TENNISBAAN realiseren. De tennissport leeft als nooit tevoren en ook het aantal jeugdleden is de afgelopen 2 jaar fors gestegen. Hoe fijn!

Ben je klant van Rabobank Noord en West Twente? Dan kun je tijdens de Rabo Clubkas Campagne stemmen op onze tennisvereniging via www.rabobank.nl/nwt. De actie loopt van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april.

E-mail ontvangen
Als het goed is heb je vandaag van de Rabobank een e-mail ontvangen (als je lid bent daar) met daarin een unieke code die je kunt gebruiken om je stem uit te brengen. Doe dat ook, want het levert onze vereniging geld op :).

Omslachtig en onduidelijk
Als je het allemaal teveel gedoe vindt mag je ook gewoon de e-mail met unieke code doormailen naar [email protected], dan zorgen wij dat de stem wordt uitgebracht.