Clubkleding TVA

05 juli 2021

Je hebt het misschien tijdens het ALBO Open al zien hangen in de kantine maar bij deze willen we je officieel mededelen dat TV Albergen vanaf nu beschikt over eigen clubkleding! In samenwerking met Teamsportfabriek hebben we een mooie collectie Craft kleding samengesteld met hopelijk voor elk wat wils.

Van polo's tot t-shirts en van lange broeken tot korte broeken en rokjes. En voor alles geldt: elk kledingstuk is er in de uitvoering dames, heren en kinderen. Hoe leuk is dat?!

Een aantal belangrijke zaken om te weten:

• In de kantine hangt maar een klein deel van het assortiment van ruim 20 kledingstukken dat online in de webshop zit.
  • In de webshop zullen de komende dagen ook (meer) voordeelsets worden toegevoegd.
  • Mocht je zelf een sponsor hebben die bijvoorbeeld de clubkleding voor je team wil aanschafen dan is er de mogelijkheid om het logo van de sponsor op de rug te bedrukken. Neem dan gewoon even contact op met Teamsportfabriek. Hun gegevens staan op de website.
  • Naast kleding heeft de webshop ook items als sokken, zweetbandjes, thermokleding voor de koude wintermaanden of de wintersport ;-) en petjes.

In de kantine hangen voor de heren de maten L en de dames de maten M om eventueel te passen zodat je een beetje een gevoel kunt krijgen welke maat je moet hebben. Ook voor de kids hangt er paskleding.

Zit er wat leuks bij? Bestel het rechtstreeks online en Teamsportfabriek regelt de rest!

BEZOEK DE WEBSHOP MET TEAMKLEDING